Indkøbskurv

Microsilver Serien fra LR

Hvad er det, der gør LR MICROSILVER PLUS plejeserien så speciel?

LR MICROSILVER PLUS giver dig effektive specialiserede løsninger til kroppens særlige behov. Hemmeligheden bag den funktionelle plejeserie er det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ virkestof. Alle produkter i serien har også et yderligere “PLUS”, der handler om den effektive kombination af de øvrige virkestoffer, som bidrager til at nære, regenerere og stabilisere huden og dens naturlige beskyttelsesbarriere – for et mikrobiom i balance.

Hvad er mikrobiomet?

Den samlede mængde af mikroorganismer som balancerer den naturlige beskyttelsesbarriere i vores hud, kalder vi for mikrobiomet, eller hud- og mundfloraen. Denne naturlige beskyttelsesbarriere er en af naturens gaver, som danner en naturlig beskyttelse mod skadelige bakterier. Hvis den sensitive balance forstyrres, kan skadelige bakterier lettere sprede sig og trænge igennem beskyttelsesbarrieren. Dette kan medføre hud- og tandproblemer.

Hvad er MicroSilver BG™?

Det antibakterielle og antivirale MicroSilver BG™ er et meget porøst sølvpulver (gennemsnitlig partikelstørrelse på ca. 7-10 mikrometer) som har en svampelignende overfladestruktur (synlig under elektronmikroskop). Det har en aktiv overflade, som bliver udnyttet i LR MICROSILVER PLUS produkterne til påføring på hud og slimhinder. MicroSilver BG™ er især med til at fjerne de bakterier som finder de bedste forudsætninger for vækst i hudlæsioner, på små skader i mundhulen og ved hudirritation. Virkningen af MicroSilver BG™ er hovedsagelig baseret på at nedbryde og påvirke de enzymatisk kontrollerede metabolske funktioner i mikroorganismens cellemembran. På denne måde understøttes hudens egne regenereringsprocesser ved irriteret eller stresset hud aktivt.

Hvad er fordelene med MicroSilver BG™ i plejeprodukter?

Effektiv mod bakterier, selv med lave koncentrationer
Rent fysisk virkning (ingen kemiske processer)
Har en vedvarende effekt på hud og slimhinder: fjerner ikke bare eksisterende bakterier, men forhindrer også dannelse af nye.

Hvordan fremstilles Microsilver BG™?

Microsilver BG™ fremstilles ved hjælp af en patenteret process. Enkelte sølvatomer udvindes af en ren sølvtråd under vakuum og med stærkstrøm, og de samler sig derefter til uregelmæssige mikrostrukturer. Det giver den svampeagtige overflade, der kan ses i mikroskop. Mellemrummene mellem mikrodelene er så små, at der er tale om et nanoporøst materiale. Sølvpulveret er mikrorent og helt uden spor af andre metaller.

Hvorfor anvender man højporøst sølv?

Vores højporøse sølv med den svampeagtige overfladestruktur og stabil partikelstørrelse virker kun på hudens og tændernes overflade. Det trænger ikke ind i huden eller slimhinderne. Microsilver BG™ indeholder ikke nanopartikler.

Forårsager MicroSilver BG™ bivirkninger?

Nej, MicroSilver BG™ forårsager ikke bivirkninger. Virkemåden er udelukkende baseret på fysiske reaktioner hvormed bakterierne ødelægges. Derfor forstyrrer MicroSilver BG™ ikke menneskets metabolisme.

Hvilke produkter findes i denne serie?

LR MICROSILVER PLUS FACE-produkterne:

· 25000 Face Wash – vaskecreme
· 25001 Face Cream – ansigtscreme

Uren, fedtet, tør og irritert hud er ofte forårsaget at et mikrobiom som er ude af balance. PLUS FACE-produkterne hjælper med at fjerne bakterier fra huden og med at genopbygge hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

PLUS TOOTH-produkterne:

· 25090 Tooth Paste – tandpasta
· 25130 Mouth Wash – mundskyl
· 25140 Mouth Spray – mundspray
·

Dårlig ånde, følsomme tænder, karies og tandkødsbetændelse er ofte et resultat af en mundflora der ikke er i balance. PLUS TOOTH-produkterne modvirker bakterier i mundhulen og hjælper med at mundfloraen bringes tilbage i balance.

PLUS BODY-produkterne:

· 25051 Hand Gel – håndgel
· 25065 Hand Cream – håndcreme
· 25022 Deo Roll-on – deodorant
· 25072 Hair Shampoo – anti-skæl-shampoo

Skæl, tør og stresset hud på hænderne eller ubehagelig svedlugt, skyldes ofte en bakteriel ubalance i huden. PLUS BODY-produkterne bidrager hurtigt og bæredygtigt til at hudens mikrobiom kommer i balance.

Udvidet FAQ om MicroSilver Mundskyld:

Hvad bruges Mouth Wash til?
Mundskyllevæsken bruges til daglig mundhygiejne. Det har en betændelsesdæmpende, antibakteriel effekt som renser munden og fjerner bakterier som sikrer langvarig, frisk pust. Den specielle, gel-lignende væske ligger sig som en beskyttelsesfilm på tænderne, mellem tænderne, tandkød, tunge og svælg. Dette forebygger og hjælper til at opretholde og/eller genoprette balance i mikrobiomet (oral flora). Den effektive væske kommer frem i hele mundhulen, også områderne vi ikke kan nå med en tandbørste.

Hvordan bruges Mouth Wash?
Efter rengøring af tænderne (f.eks. med tandpasta LR MICROSILVER PLUS Tooth Paste) to gange om dagen, om morgenen og aftenen, skyl munden med ca. 5 ml væske i 30 sekunder, gurgle og spyt ud. Ikke synk. Ryst flasken godt før brug! Ikke fortynd mundskyllet. Skyl om nødvendigt med en tår vand; dette er dog umiddelbart ikke en
nødvendighed.

Kan børn, gravide og mødre som ammer bruge Mouth Wash?
Skyllevæsken egner sig ikke til børn under 14 år. Skyllevæsken skal altid opbevares tæt lukket, trygt og utilgængeligt for små børn. Brug af mundkyllet af gravide og ammende mødre anbefales ikke på grund af alkoholindholdet.

Hvorfor har Mouth Wash en gel-lignende konsistens?
Takket være den specielle, gelelignende konsistens, kan væsken fungere som en beskyttende film som fungerer som et skjold over overfladerne i hele mundhulen: tænder, mellem tænderne, tandkød, tunge og svælg. Dette stopper dannelse af bakterier. Dette beskyttende skjold er forebyggende for at opretholde og/eller genoprette balance i det orale
mikrobiomet.

Hvad er det som gør Mouth Wash så speciel?
For det første, indholdet i den gellignende konsistens som er beskrevet ovenfor, og for det andet har MICROSILVER PLUS Mouth Wash den specielle kombination af MicroSilver BG™ og Aloe Vera Barbadenses Gel (15%). Den kombination af MicroSilver BG™ og Aloe Vera viser synergierne som genereres som styrker den antiinflammatoriske og
antibakterielle effekt af begge ingredienser. Det modvirker dannelsen af bakterier og virus.

Hvilke ingredienser indeholder Mouth Wash og hvilken effekt har de?
– MicroSilver BG™ har en betændelsesdæmpende effekt og beskytter mundhulen mod bakterier og virus. MicroSilver BG™ forhindrer dannelse af plak, tandkødsbetændelse og periodontal sygdom, og genopretter balancen i det orale
mikrobiomet og holder det også i balance på længere sigt.

– Aloe Vera Barbadenses Gel (15%) øger den antibakterielle effekt af MicroSilver BG™, stabiliserer og regenererer tandkødets naturlige beskyttelsesbarriere i mundhulen og slimhinder. For sundt tandkød.

– Natriumfluorid (200 ppm F-) styrker tandemaljen og har en remineraliserende effekt på tænderne – noget som gør dem mindre følsomme for syreangreb og derfor mindre udsat for huller. For sunde og stærke tænder.

– Menthol og peppermynte får hele mundhulen og halsen til at føles rene og giver en behagelig friskhed. For langvarigt friskt pust.

– Sukkererstatning xylitol, som tilmed stopper bakterievækst og ikke danner syrer som skader tænderne.

Hvorfor bruges xylitol i stedet for sukker som sødning i Mouth Wash?
Xylitol bruges til at søde produktet. Fordi det er sukker og kaloriefrit, kan bakterier i mundhulen ikke formere sig eller danne eventuelle syrer som skader tænderne.

International Garanti
Der ydes international garanti svarende til dit land.
Tysk kvalitet
Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.
14 dages retur
Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage
100% Sikker betaling via
Mobilepay, Dankort, Visa, Visa dankort, GPay, Applepay, Anyday, MasterCard via Freepay