Indkøbskurv

Hårtab og forebyggelse

Hårtab kan ramme alle del denne artikel med dine venner/familie/kolleger på de sociale medier via ovenstående knapper

Her på plejeprodukter.dk forhandler vi L-recapin produktet mod tab af hår, produktet er delt op i en tonic og en shampoo og kan med fordel købes som et sæt her Hårpleje sæt mod hårtab

Statistik og definitioner

Ved normal hårvækst vokser håret cirka 1 cm om måneden og man taber omtrent 100 hår om dagen.

Hårtab (alopeci) rammer både mænd og kvinder i alle aldre og påvirker ofte deres livskvalitet negativt. Androgen alopeci, som er den dominerende årsag til hårtab, fører oftest til at man mister håret ved tindinger og fortil hos mænd. Hos kvinder ses oftest en udtynding af håret generelt.

75 procent mænd og 25 procent af kvinderne rammes af Androgen Alopeci med forskellig sværhedsgrad. Hos 5 procent af disse starter hårtabet allerede før 20 års alderen.

Hårtab defineres som ardannende og ikke ardannende.

Den ardannende er meget sjælden og skyldes oftest skade på huden eller en hudlidelse, som derfor betyder permanent tab af hårfollikler.

Årsager til hårtab

Derudover er der forskelligt medicin, som kan forårsage hårtab samt kroniske infektioner og sygdomme i de indre organer. Ældre kan også lide af hårtab grundet deres høje alder.

Kvinder kan opleve hårtab i forskellige faser af deres liv og en hel del kvinder vil opleve det. Ved graviditet, ved at stoppe med at tage p-piller, efter fødsel, i puberteten eller ved diverse sygdomme såsom polycystisk ovariesyndrom kan føre til hårtab.

Derudover kan det også ske ved diverse behandlinger af håret, såsom blegning, farvning, permanent.

Det kan også ske efter brug af et glattejern eller lignende samt ved meget stramt tilbageredt hår. Her skal årsagen til hårtabet stoppes og det gør som regel, at håret vokser normalt igen.

Man kan desuden lide af forskellige former for vitaminmangel, som kan medføre tab af hår, for eksempel jern, magnesium, vitamin A og B, zink. Proteinmangel kan føre til tab af håret.

Man kan også få for meget vitamin A, som fører til tab af håret og derudover ved forskellige former for forgiftning kan det være en konsekvens.

Her på plejeprodukter har vi mange kosttilskud der kan hjælpe med at dække dit vitamin behov.

Til sidst kan også syfilis i et senere stadie give noget hårtab, samt ekstrem diæt. Lidelsen er desuden også arveligt.

Der er forskellige former for behandling, alt efter årsagen til at håret falder af. Oftest vokser håret ud igen indenfor 6-18 måneder, men det er vigtigt at henvende sig til egen læge for undersøgelse.

Produkter mod hårtab på plejeprodukter.dk

På plejeprodukter.dk forhandler vi L-recapin mod hårtab og tyndt hår. Produktet er delt op i en tonic og en shampoo og kan med fordel købes som et sæt her L-recapin mod hårtab.

Tonicens specielle biokompleks er med til at forankre håret. L-recapin tonic stimulere udnyttelsen af nærings-stofferne og blodcirkulationen samt bidrage til, at håret vokser hurtigere.

Ved regelmæssig brug i kombination med L-Recapin-shampooen opnår du optimale resultater med tonicen! Den giver dit hår styrke og glans og sikrer et velplejet og levende udseende!

International Garanti
Der ydes international garanti svarende til dit land.
Tysk kvalitet
Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.
14 dages retur
Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage
100% Sikker betaling via
Mobilepay, Dankort, Visa, Visa dankort, GPay, Applepay, Anyday, MasterCard via Freepay