Indkøbskurv

Direkte Salg – en mulighed for dig ?

Direkte salg er den salgsform vi benytter os af her på plejeprodukter.dk hvor vi forhandler produkter fra LR Health and Beauty systems, fordi de har produkter af bedste kvalitet.

Ønsker du at blive LR forhandler / partner og sælge LR produkter og skabe relationer og netværk kan du få et LR nummer her: lr.world 👈 

Ud over at lave gode kvalitets produkter så er LR Danmark også medlem af DSF Direkte Salgs Forening. (www.disafo.dk), hvilket er med til at give dig en tryghed når du handler netop deres produkter.

Vidste du at …

44% af danskerne har handlet via direkte salg *.

46% vil anbefale at handle / købe produkter via direkte salg.

52% mener at direkte salg tilbyder en god mulighed for at teste og prøve produkterne inden køb.

66% mener at det er både socialt og hyggeligt at deltage i et direkte salgsarrangement.

*Kilde: Markedsundersøgelse foretaget af analysevirksomheden YouGov december 2009, blandt 1.011 mænd og kvinder i alderen 15-74 år

Et godt tilbud!

Her vil vi gerne præsentere dig for et godt tilbud, nemlig tilbuddet om at blive forhandler inden for direkte salg. Mere specifikt ved firmaet LR Heath & Beauty Systems som er leverandør til Plejeprodukter.dk – alle produkter i vores sortiment kommer herfra.

Direkte Salg finder sted via personlig kontakt mellem køber og sælger. Mange store og velrenommerede virksomheder benytter sig af denne salgsmetode i Danmark – til glæde for stadigt flere forhandlere.

Direkte Salgs Forening (DSF) er brancheorganisationen for disse virksomheder, og har varetaget branchens interesser siden 1994.

Tilfredse kunder er grundlaget for et godt salg. Men det er tilfredse forhandlere også.

DSF er med til at sikre dette på flere måder:

Medlemskab af DSF indebærer, at den enkelte medlemsvirksomhed er forpligtet til at overholde ikke kun national lovgivning, men også branchens etiske regler – og er dermed din sikkerhed for, at der er tale om en seriøs virksomhed. Se nærmere herom på foreningens hjemmeside (link ovenfor).

Derudover tilbyder næsten alle medlemsvirksomheder i DSF forbrugeren en udvidet returret, som overstiger den fortrydelsesret på 14 dage, som er lovens minimum. Det sikrer altid tilfredse kunder, og dermed et godt grundlag for virksomhedernes forhandlere.

Det er nemlig vigtigt for DSF og foreningens medlemsvirksomheder, at forhandlere sikres de bedst mulige betingelser for at drive deres virksomhed!

Er du interesseret i at blive forhandler af produkterne her på siden eller hos andre lignende forhandlere inden for direkte salg, bør du derfor undersøge om producenten er medlem af DSF, enten ved at kigge efter DSF logoet (se nedenfor) på producentens hjemmeside eller ved at kontrollere om virksomheden er listet som direkte salgsvirksomhed på disafo.dk, som i skrivende stund inkluderer følgende firmaer i Danmark:

ACN, Amway, NeoLife international aps, Herbalife, LR Health & Beauty Systems, Nu Skin, ZinZino, Forever Living Products og JuicePlus.

DSF Direkte Salgs Foreningen Logo

At starte som forhandler hos en virksomhed der er medlem af DSF betyder at du er i de bedste hænder!

Direkte Salgs foreningen repræsenterer i dag en række medlemsvirksomheder, som har flere end 40.000 sælvstændige forhandlere. Foreningens medlemsvirksomheder omsatte alene i 2008 for over 360 mio. dkk i Danmark. Omsætningen for direkte salgs branchen har været konstant stigende de sidste 5 år.

DSF er medlem af “European Direct Selling Association (SELDIA)” og verdensbrancheforeningen for direkte salgsvirksomheder, World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA).

Er direkte salg en mulighed for dig?

Direkte salg er autoriserede forhandleres salg af produkter og tjenesteydelser direkte til forbrugerne og uden fordyrende mellemled. Direkte salg er fremtidens salgsmetode og i dag en af verdens mest dynamiske og hurtigst voksende salgsformer.

Da der ikke finder nogen dyr central markedsføring sted, kræver direkte salg altid 3 betingelser opfyldt. Der skal være tale om:

Kvalitetsprodukter

Efterspurgte produkter, og

Rimelige priser

Produkterne skal så at sige kunne sælge sig selv – og det gør de! Også i Danmark er antallet af selvstændige forhandlere beskæftiget med direkte salg kraftigt stigende. Det skyldtes de attraktive forhandler-fordele forbundet med denne salgsform:

Deltid eller heltid.

Det eneste, der sætter grænsen for en forhandlers mulighed for at ekspandere sin forretning og øge sin indtjening, er den pågældendes eget engagement og den tid og arbejdsindsats, der er til rådighed. Nøgleordet er fleksibilitet.

En mulighed for alle.

Direkte salg kræver ingen forudgående erfaring eller uddannelse. Det firma man er autoriseret hos vil stå for al oplæring og løbende salgstræning, uden at det koster forhandleren noget. Alder og køn spiller slet ingen rolle.

Arbejde fra hjemmet.

Direkte salg kræver ingen forretning, da det foregår fra ens hjem. Der er ingen arbejdsplads, som skal passes. En forhandler kan helt selv tilrettelægge sin hverdag, og passe salget ind i sine øvrige gøremål, når der er tid. Man er sin egen chef og skal ikke stå til regnskab overfor andre.

Beskeden risiko.

Til forskel fra næsten al anden selvstændig virksomhed kræves ingen større investeringer for at starte. Der er ikke udgifter til lokaler, inventar, reklame eller krav til lagerbeholdning. Typisk er der kun udgifter til en startpakke.

Betydelig støtte.

Firmaet sørger for oplæring, løbende rådgivning og hjælp til sine forhandlere, uden at det koster forhandleren noget. Typisk placeres man i en gruppe af forhandlere, hvor man mødes og udveksler erfaringer. Man er således aldrig alene.

Glæden ved at sælge kvalitet.

Direkte salg er altid baseret på tilfredse kunder, som bliver til faste kunder, der ikke nøjes med ét køb, men til stadighed bruger produkterne og anbefaler dem til andre. Det kræver både kvalitet og løbende produktudvikling, og det sørger forhandlerens firma for – uden udgift for forhandleren.

Derfor er direkte salg en også en mulighed for dig!

Ønsker du at blive forhandler eller loyal kunde kan du få mere af vide ved at kontakte os her eller læse mere om hvordan du kan blive LR forhandler her eller blot tage springet og starte din forretning ved at registere dig og købe en startpakke her: lr.world 👈 

International Garanti
Der ydes international garanti svarende til dit land.
Tysk kvalitet
Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.
14 dages retur
Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage
100% Sikker betaling via
Mobilepay, Dankort, Visa, Visa dankort, GPay, Applepay, Anyday, MasterCard via Freepay