Indkøbskurv

BMI (Body Mass Index beregning)

BMI er en artikel du kan dele med dine venner/familie/kolleger på de sociale medier via ovenstående knapper:

BMI hvad er det?


BMI er forkortelsen af Body Mass Index (engelsk for legemsmasseindeks), som er en matematisk formel for en sammenhæng mellem en persons højde og vægt. Det bruges til at estimere under- og overvægt.

Beregn dit BMI her.:Indtast din vægt i kg:
Indtast din højde i centimeter:Dit BMI-tal er:

BMI skala:

Skalaen er delt i 4 og giver en indikator for hvorvidt man en persons vægt er under normal vægt, normal, over normal vægt eller meget over normal vægt.


Under 18,5 = undervægtig
Mellem 18,5-24,9 = normalvægt
Mellem 25-29,9 = overvægtig
Over 30 = fedme

BMI er kun et fingerpeg.

Body Mass Index er kun en estimering og kan ikke benyttes som et 100% endegyldigt svar på om man er over/undervægtig. Der er flere ting der ikke tages højde for ved denne beregning så som køn, kraftig knoglebygning og personens muskelmasse. Det er bestemt muligt at have et indeks på over 25 uden at være overvægtig.

Denne beregning skal udelukkende ses som et fingerpeg eller en rettesnor, såfremt at man ønsker et mere præcist resultater kan man gøre brug af en fedtprocents måling som angiver hvor stor en fedt procent man har i kroppen.

Grunde til overvægt/fedme:

Usund kost er ikke altid den eneste grund til overvægt og fedme. Overvægt skyldtes som regel flere faktorer. Her iblandt søvnmangel, mangel på motion og “stress”.

Undervægt:

Det er ligeledes ikke sundt heller at være undervægtig – undervægt kan også skyldtes mange forskellige psykologiske årsager.

Fælles for begge ender af skalaen er at man bør undgå og forebygge under- og overvægt for at holde en sund krop.

Her på plejeprodukter.dk har vi flere produkter der kan bruges i forbindelse med en sundere livsstil og vægtkontrol. Vi har figuaktiv måltidserstatning der hjælper til bedre kontrol over din vægt, hvad enten det er for at tabe vægt eller opbygge mere vægt.


Aloe Vera drikkegel, Vita Aktiv og Cistus urte tee er gode supplementer til et sundere liv, da de som kosttilskud er vitamingivende – dertil har vi på plejeprodukter mange forskellige kosttilskud der alle hver især er givtigt for kroppen.

Vægt

International Garanti

Der ydes international garanti svarende til dit land.

Tysk kvalitet

Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.

14 dages retur

Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage

100% Sikker betaling via

Dankort / Visa / Visa Electron - VPay / Viabill / MasterCard - Maestro / JCB / Diners - Discover og PayPal.