Indkøbskurv

Bliv LR forhandler

Med et partnerskab hos LR Health and Beauty systems får du mulighed for at være en del af en af europas største virksomheder inden for direkte salg. Du kan benytte dit meldemsskab som en kundeklubsrabat med 30% i besparelse ved LR eller drive en mindre eller større virksomhed.

Direkte salg har mange navne, blot for at nævne et par af disse så direkte salg også kendt under MLM, Multi Level Marketing, Netværks marketing m.f. konceptet er et velkendt koncept og LR Health and Beauty er en af de velrenomeret virksomheder i branchen med en historik der går tilbage fra 80érne hvor bla. parfume brandet “Jungle Man” fra LR gjorde sit indtog i danmark.

Fordelene ved at tilmelde sig som partner ved LR Health and Beauty systems spænder bredt.

Du vil med en partner aftale få rettighed til at forhandle LR produkterne der også er her på plejeprodukter.dk, samt en besparelse på ca. 30% som enten kan benyttes til fortjeneste ved salg eller en besparelse på køb af egne varer.

Med et forhandler nummer hos LR vil du kunne starte din egen forretning hvor du kan forhandle produkter inden for aloe vera kategorien, kosmetik, hudpleje-, kosmetik- og kosttilskud.

Ud over at få indkøbspriser på de eftertragtede produkter har du også muligheden for at videre formidle forhandlerrettigheder og derved være med til at udbrede direkte salgskonceptet og samtidig skabe dig et forhandler netværk og en ekstra indkomst kilde.

I øjeblikket søger vi hos plejeprodukter efter dygtige networkere, da mulighederne er helt unikke i øjeblikket som LR forhandler – så skulle det være dig eller kender du en der passer på beskrivelsen – så kontakt os.

Hvis du allerede har læst til dette punkt, så vil det med stor sandsynlighed være noget for dig at kontakte os for en kort samtale om dine ønsker for et partnerskab med LR og hvordan vi sammen kan gøre dig til medlem i denne store kundeklub eller hvordan vi får din kommende forretning og indtægtskilde til at blomstre.

Vi har hos plejeprodukter.dk beskæftiget os inden for direkte salg i over 15 år og forsætter i denne retning. Hvis du skulle have interresse i at tjene penge med LR og direkte salg, står vi klar til at hjælpe dig på vej.

Kontakt os gerne på +45 28311968 for en uforpligtende samtale.

Herunder er der en lille liste af de mange fordele du får ved dit kommende partnerskab med LR:

 • Vi giver dig en unik forretningsmulighed, hvor du selv er i kontrol med både tempo og arbejdstid
 • Du kan selv vælge om du blot ønsker at handle til dig selv eller om du vil gøre dette til en levevej eller en ekstra indtægt
 • Du kan opbygge et netværk af sælgere og en forretning uden store investeringer eller risko
 • Din indtjening afhænger udelukkende af din arbejdsindsats, så her er du ikke bundet af en fast løn
 • Du bestemmer selv din arbejdstid og hvor stor en indsats du vil ligge
 • Du vil kunne købe LRs kvalitets produkter til indkøbspriser
 • Der er ingen binding eller købspligt ved LR
 • Du er ikke tvunget til at købe uge-,måneds- eller andre pakker
 • Du har ikke behov for lager, da LR har lager til alle varerne.
 • Du får varer direkte tilsendt inden for 3-5 dage.
 • Du kan til enhver tid uden omkostninger opsige dit forhandlernummer / partnerskab ved LR

Hvis du er interesseret i en præsentation af hvordan bonusmodel og gerne vil vide mere om hvordan forretningen er skruet sammen så kontakt os enten på mail eller pr. telefon.

Tel.: +45 28311968

Mail: kontakt@plejeprodukter.dk 

Med venlig hilsen

PlejeProdukter.dk

Tysk kvalitet

Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.

14 dages retur

Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage

International Garanti

Der ydes international garanti svarende til dit land.

100% Sikker betaling via

Dankort / Visa / Visa Electron - VPay / Viabill / MasterCard - Maestro / JCB / Diners - Discover og PayPal