Indkøbskurv

Hvordan bliver jeg forhandler ?

Del denne side med dine venner/familie/bekendte/kolleger – der kan være nogen der drømmer om at blive selvstændige – klik på ikonerne ovenfor.

Hvordan bliver jeg forhandler af jeres Aloe Vera produkter, Kosttilskud, Hudplejeprodukter og Parfumer ?

Med et partnerskab hos LR Health and Beauty systems får du mulighed for at være en del af en af europas største virksomheder inden for direkte salg.

Du kan benytte dit medlemskab som en kundeklub rabat med 30% i besparelse ved LR eller drive en mindre eller større virksomhed.

Du kan derfor selv vælge om du blot ønsker at være medlem og få rabat ved handler direkte hos producenten eller om du ønsker et bi-job eller karriere skift.

Men hvordan bliver jeg forhandler ? – første skridt på denne rejse er at ringe +45 28311968 eller skriv til os i en besked her kontakt os eller udfyld denne kontakt form LR | Official Website LR Health & Beauty (lrworld.com)

Direkte Salg eller People Franchise

Direkte salg har mange navne, blot for at nævne et par af disse så er direkte salg også kendt under bl.a. MLM, Multi Level Marketing, Netværks marketing.

Konceptet er et velkendt og ældre salgskoncept der bl.a. i usa reguleres via DSA (Direct Sales Organisation) og her i Europa af Seldia

LR Health and Beauty er en af de få velrenommeret virksomheder i branchen med en historik der går tilbage fra 80érne hvor bla. parfume brandet “Jungle Man” fra LR gjorde sit indtog i Danmark.

Fordele som partner hos LR

Fordelene ved at tilmelde sig som partner ved LR Health and Beauty systems spænder bredt.

Du vil med en partner aftale få rettighed til at forhandle LR produkterne der også er her på plejeprodukter.dk, samt en besparelse på ca. 30% som enten kan benyttes til fortjeneste ved salg eller en besparelse på køb af egne varer.

Med et forhandler nummer hos LR vil du kunne starte din egen forretning hvor du kan forhandle produkter inden for aloe vera kategorien, kosmetik, hudpleje-, kosmetik- og kosttilskud.

Ud over at få indkøbspriser på de eftertragtede produkter, har du også muligheden for at videre formidle forhandlerrettigheder. Du vil derved være med til at kunne udbrede direkte salgskonceptet, skabe dig et forhandler netværk og en ekstra og mere passiv indkomst kilde.

LR har en mange forskellige typer af bonus ikke kun en hyre for at forhandle produkterne. Hos LR er der en rangstige man kan bestige afhængig af hvor god man er til at drive forretningen. Der er bl.a. den eftertragtet bil bonus.

Bil bonus LR Helth and Beauty Systems

Hvordan bliver jeg forhandler via Plejeprodukter.dk

I øjeblikket søger vi hos plejeprodukter dygtige netværkere, da mulighederne er helt unikke i øjeblikket som LR forhandler. Kender du en eller passer på selv ind i beskrivelsen så kontakt os.

Hvis du allerede har læst til dette punkt, så vil det med stor sandsynlighed være noget for dig at kontakte os for en kort uforpligtende samtale.

Sammen kan vi gøre dig til medlem i denne store kundeklub. Vi kan også sætte gang i din drøm om at blive selvstændig forhandler. Vi ønsker sammen med dig at skabe en forretning og indtægtskilde til og med dig.

Vi har hos plejeprodukter.dk beskæftiget os inden for direkte salg i over 15 år og forsætter i denne retning.

Hvis du skulle have interesse i at starte et samarbejde med LR og beskæftige dig med direkte salg, så står vi klar til at hjælpe dig på vej.

Kontakt os gerne på +45 28311968 for en uforpligtende samtale.

Punktliste over fordele

Herunder er der en lille liste af de mange fordele du får ved dit kommende partnerskab med LR:

 • Vi giver dig en unik forretningsmulighed, hvor du selv er i kontrol med både tempo og arbejdstid.
 • Du kan selv vælge om du blot ønsker at handle til dig selv eller om du vil gøre dette til en levevej eller en ekstra indtægt.
 • Du kan opbygge et netværk af sælgere og en forretning uden store investeringer eller risiko.
 • Din indtjening afhænger udelukkende af din arbejdsindsats, så her er du ikke bundet af en fast løn.
 • Du bestemmer selv din arbejdstid og hvor stor en indsats du vil ligge.
 • Du vil kunne købe LRs kvalitets produkter til indkøbspriser.
 • Der er ingen binding eller købspligt ved LR.
 • Du er ikke tvunget til at købe uge-,måneds- eller andre pakker.
 • Du har ikke behov for lager, da LR har lager til alle varerne.
 • Du får varer direkte tilsendt inden for 3-5 dage.
 • Du kan til enhver tid uden omkostninger opsige dit forhandlernummer / partnerskab ved LR.

Hvis du/I er interesseret i en præsentation af LRs bonusmodel og gerne vil vide mere om hvordan forretningen er skruet, sammen så kontakt os enten på mail eller pr. telefon.

Tel.: +45 28311968

Mail: kontakt@plejeprodukter.dk 

Med venlig hilsen

Hvordan bliver jeg forhandler

PlejeProdukter.dk

Tysk kvalitet

Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.

14 dages retur

Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage

International Garanti

Der ydes international garanti svarende til dit land.

100% Sikker betaling via

Dankort / Visa / Visa Electron - VPay / Viabill / MasterCard - Maestro / JCB / Diners - Discover og PayPal.