Indkøbskurv

Information om den billigste LR Aloe Vera forhandler

Plejeprodukter.dk har været på det danske marked i 15 år + og produktudvalget har over denne tid skiftet i takt med leverandør og skifte i kvalitet. Vi gik i 2020 tilbage vores udgangspunkt som var at sælge produkter fra den tyske kvalitetsproducenten LR Health and Beauty systems.

Vi har i en periode solgt produkter fra andre producenter, men har valgt at lytte til vores kunder og skiftede derfor tilbage til det velkendte tyske brand LR.

LR Health and Beauty produkterne omfavner pleje- og skønhedsprodukter af højeste kvalitet.

Vores kunder har i alt den tid vi har forhandlet LR produkter, kunne nyde godt af vores mål om at være den billigste Aloe Vera forhandler online. Med information om dette mål, kombineret med hurtig fragt er Plejeprodukter et godt valg.

Selvstændig distributør

Vores rejse begyndte tilbage i 2007

Plejeprodukter.dk blev i 2007 grundlagt at firmaet DIKAS som uafhængige distributører af LR Health and Beauty Systems produkter. Firmaet blev basseret på markedsføringsmetoden direkte salg (også kendt som “Peoples franchise”)

DIKAS var en hobby virksomhed som blev drevet af passionen for at bygge en virksomhed med hverdagsprodukter i høj kvalitet.

Parfume
Makeup
Vækst

Stor vækst

DIKAS havde mere succes end en virksomhed drevet på hobby basis kunne klare, hvorfor at selve virksomheden blev solgt inden for familie relationer.

Virksomheden kunne derfor køre videre med nye ejere, men stadig inden for samme familie og samme setup. 

Her blev virksomheden drevet videre med gode relationer til kunder og der blev lavet leverandør skifte til nye spændende produkter.

If its not broken...

Dont fix it

Der gik en lang periode hvor de nye produkter skulle finde indpas hos vores loyale kundebase. Produkterne blev solgt, men ikke i samme omfang og ikke med samme indfrielse af forventninger hos vores kunder.

Derfor blev det midt i en Corona tid her vi valgte at skifte fokus tilbage til det velkendte brand som altid har været elsket af vores kunder og os selv.

Vi ønsker dig et behageligt ophold i shoppen
Microsilver
International Garanti
Der ydes international garanti svarende til dit land.
Tysk kvalitet
Vi tilbyder dig den bedste kvalitet fra vores tyske leverandør LR.
14 dages retur
Vi tager varer retur og refunderer i op til 14 dage
100% Sikker betaling via
Mobilepay, Dankort, Visa, Visa dankort, GPay, Applepay, Anyday, MasterCard via Freepay