MEU by Cristina Ferreira Parfume
MEU by Cristina Ferreira Parfume
kr. 359,00 Tilføj til kurv

MEU by Cristina Ferreira Parfume

kr. 359,00

  • Duften fra Portugal af Cristina Ferreira
  • “MEU” betyder “min” – Christinas personlige duft
  • Duft: Orientalsk og elegant
Mobilepay

Her kan du betale med MobilePay

Hjælp os ved at dele produktet med vennerne

Fast lavpris, gratis forsendelse og hurtig behandling/levering:

  • Forsendelse koster 60 kr uanset pakke størrelse.
  • Ordre over 600 kr = Gratis fragt.
  • Ordre behandles inden for 24 timer.
  • Levering inden for 3-7 dage
Garanteret sikkerhed ved kasse checkud

Sikkerhandel

Beskrivelse

MEU by Cristina Ferreira Parfume

MEU by Cristina Ferreira Parfume – Naturligt uimodståelig

Cristina Ferreira, portugisisk energi bundt og darling af offentligheden, har længe været en superstjerne i sit hjemland. Som en talentfuld entertainer og showmaster inspirerer og fortryller hun sine fans hver dag med et livligt og sympatisk udseende. Hendes første parfume er en meget personlig gave til dem. MEU betyder “Min” – Cristina’s fascinerende, meget personlig parfume.

Ligesom Cristina Ferreira selv spreder den spændende hovednote enorm energi med en blanding af orientalsk benzoisk træ, forførende labdanum og forfriskende bergamot. Den elegante hjertenote forfører med blomsternoter, såsom rose, jasmin og appelsinblomst. Cristinas varme og sympatiske udseende afspejles i den varmhjertede basenote. Her fuldender sensuelle vanilje og forførende patchouli sammensætningen.

MEU indeholder enorm livsglæde, imponerende alsidighed og feminin elegance. Hætteglasset forbinder også elementer fra begge cristinas verdener – som en glamourøs tv-stjerne og som sympatisk person, der søger andres nærhed.

Tredelt struktur for MEU by Cristina Ferreira Parfume

De fleste parfumer er sammensat af en tredelt struktur. “Hovednoten”, er det første lugtindtryk, som parfumen giver. Den anden er “hjertenoten”, som er den vigtigste duft, der varer i flere timer. Den sidste er “basisnoten”, duften der understøtter hele parfumen og består af de mindst flygtige kemikalier.

Duftretning: Orientalsk – forførende – forfriskende

Hovednote: Grapefrugt, Bergamotte, Labdanum1

Hjertenote: Rose, Jasmin, Appelsinblomst

Basisnote: Vanilje, Patchouli2

Du kan se og læse mere om vores kvinde parfumer her -> Parfumer til kvinder


1Labdanum, også kaldet ladanum, ladan eller ladanon, er en klistret brun harpiks opnået fra buske Cistus ladanifer og Cistus creticus, arter af stenroser. Det blev historisk brugt i urtemedicin og bruges stadig til fremstilling af nogle parfumer og vermouths.

2Patchouli, fra tamilsk paccuḷi, er en art af blomstrende planter i familien Lamiaceae, der almindeligvis kaldes mynte- eller deadnettle-familien. Planten vokser som en busket flerårig urt med oprejste stængler, der når op til 75 centimeter i højden og bærer små, lyserøde-hvide blomster.

Indholdsstoffer

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Citral, Benzyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, CI 17200 (Red 33), CI 60730 (Ext. Violet 2), CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4)
 

Yderligere information

Vægt 0,05 kg